sneeuwklassen 2017

sneeuwklassen 2017
Bach - oostenrijk

zaterdag 28 januari 2017

Zaterdag 28 januari 2017

Beste ouders,

Vandaag hebben wij allemaal  goed opgestaan. Het ontbijt was lekker, er was veel keuze. Dan zijn we gaan skiën in Elbigenalp zoals elke dag. Het was een leuke les, De leraars zijn niet gevallen. We zijn allemaal op de bananenlift geweest, we moesten veel wachten want het was erg druk op de skipiste. Dan terug naar het hotel. Het eten was kip en pasta. Lekker !
Daarna een korte steile wandeling naar Gibleralm, eerst kregen we een lekker drankje en daarna in de sneeuw spelen. Keileuk. Ook op het speeltuintje. Dan terug steil naar beneden, waar we nog een sneeuwballengevecht hebben gedaan. Daarna terug naar het hotel.

Verslag van Milan Van Winkel, Tuur Fabri, Zino Marien

Beste ouders
Opmerking leerkrachten : Wat wel opvalt is dat  kinderen niet meer kunnen genieten van de fantastische Oostenrijkse bergen. Vroeger was broekskiën een topactiviteit waar iedereen naar uitkeek, vandaag mochten ze kiezen, 3 gingen er mee, de anderen gingen liever spelletjes spelen op hun bed.(Nintendo) Soms toch ontmoedigend.

5 opmerkingen:

  1. tja, de jeugd van tegenwoordig...-;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is idd wel zonde... Dat kunnen ze thuis nog zo vaak doen. Toch wel weer een leuke tijd gehad vandaag! Leuk leuk leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wij zouden al die avonturen wel mee willen beleven...
    Wat jammer van al die aan het scherm gekluisterde jongeren... Misschien moeten de 'achterblijvers' volgende keer maar een drankje betalen aan de meesters en juf... Dan zullen er al wel meer meegaan... :-D
    Het ziet er daar in ieder geval zaaaaaalig uit! Geniet er nog van! Veel sneeuw en stralende zon, hoe zeggen ze dat; je krijgt het weer... Nog veel plezier!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het zag er weer een leuk dagje uit! Binnen spelen kunnen ze een gans jaar door, maar zo een prachtige omgeving niet! Was ik maar daar, ik ging naar buiten hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Weer een mooi verslag van een leuke dag! Ja, spelletjes spelen met de vrienden is natuurlijk ook leuk ,zeker als je al zo'n actieve voormiddag gehad hebt.Maar ik denk toch dat ze daar in de Oostenrijkse bergen een onvergetelijke tijd beleven!! Kusje voor Florine

    BeantwoordenVerwijderen